POVESTEA NOASTRĂ

Suntem o Casă de Producție și Distribuție Cinematografică înființată în octombrie 2020, cu un focus larg ce variază de la dezvoltarea de conținut filmat și serializat până la finanțarea acestui conținut. De asemenea oferim și servicii de producție și distribuție a filmelor și serialelor produse intern, precum și achizițiile de la terți.

Punem un accent puternic pe etapa de dezvoltare și lucrăm activ la mai multe IP-uri atent selectate, cu cele mai bune șanse de a avea succes la nivel local, dar și internațional sub forma co-producțiilor. Aprobăm proiectele doar după o analiză riguroasă a profitului și pierderii și a proiecțiilor fluxului de numerar.

Avem o viziune clară, de la idee la produsul final, asupra ciclului de viață al fiecărui proiect și supraveghem cu atenție și ne asigurăm de implementarea acestei viziuni pe parcursul etapelor de producție și distribuție.

Încurajăm flexibilitatea creativă, precum și vocile originale ale scenaristilor și regizorilor, pentru a stabili parteneriate de lungă durată cu unele dintre cele mai aclamate talente din industria locală.

SERVICII

PARTENERI

PRODUCȚII

PREMII

Lorem ipsum

(2022)

Lorem ipsum

(2023)

Lorem ipsum

(2020)

Lorem ipsum

(2022)